PREMIÄR för 2012 års äventyr i Trolska Skogen!

Premiären av årets äventyr i Trolska Skogen går av stapeln måndagen den 25 juni. En fantasisprakande aktivitet för barn, men också föräldrar med barnasinnet i behåll. Årets äventyr i Trolska Skogen bjuder bland annat på en gigantisk drake, bland tomtar, troll älvor och vittror. 

Draken är ett konstverk i sig, och ingår i en fantasisprakande helhet som kommer att få dina barn att häpna av förtjusning. Se hur draken blev till i Trolska Bloggen. Förra årets äventyr har utvecklats och fler karaktärer kommit till. Då förra årets äventyr var väldigt spännande, och nu har utvecklats till något ännu mer omfattande, så förstår vi att det är bäddat för en fantastisk upplevelse – något för barnen att minnas.

Trolska Skogen ligger i Mellanfjärden, vid norra hälsingekusten, alldeles intill ett mysigt fiskeläge med bland annat boende, hotell, teater och fiskaffär. Läs mer om Mellanfjärden här.

BOKA FAMILJEPAKET
Bo i det gamla fiskeläget Mellanfjärden, gå på äventyr med barnen i Trolska Skogen, spela minigolf och åk på flottfärd i skärgården. Äter gott gör ni på Restaurang Sjömärket. Bra att veta inför besök i Trolska Skogen

I paketet ingår:
Boende i dubbelrum med extrabädd på Hotell Mellanfjärden
Frukost, lunch och enrättersmiddag på Restaurang Sjömärket
Minigolf
Flottur i skärgården med fikakorg
Besök i Trolska Skogen
Pris: 800 kr/person (från 3 år)

Lämna en kommentar

  • Kategorier

  • Arkiv

  • Skriv in din epostadress för att prenumerera på den här bloggen och därmed få information om nya inlägg via epost.

    Gör som 1 199 andra, prenumerera du med.