Gästblogg: Fiskeresan med Scantour, dag 1

Nu är fiskargänget från Polen här! De anlände till Kungsholmen Restaurang & Konferens i onsdags kväll, och Stefan Barenfeld på Hälsingland Fishing, som satt upp deras reseprogram och följer med på resan, gästbloggar om fiskeresan. Här kommer första inlägget från Stefan: 

Folket från polska resebyrån Scantour, anländer till Hälsingland och är här på väg över bryggan in till Kungsholmens residens vid halv sju på onsdagskvällen. Från vänster: Scantours säljchef Michal Pipia, deras VD Slawek Grzybek  samt proffsfiskaren Remigiusz Ryfa .

Erik Östlund, ägare av Kungsholmen hälsar dem glatt välkomna utanför huset. Erik berättar om husets historia, boendet med mera. Man kan se på våra polska gäster att det är en fantastisk upplevelse att få komma till en sådan här unik anläggning.

Michal Pipia, säljchef på Scantour, berättar att de hade stora förväntningar på upplevelsen av anläggningen när de såg deras fantastiska bilder internet. Under middagen säger Michal att verkligheten överträffar förväntningarna. Han är helt begeistrad av miljön och platsen. Denna platsen är unik helt enkelt! En pärla i Hälsingland.

Michals omdöme:
– Vi säljer många resor till Norge men det går inte att jämföra med vad en sådan här plats erbjuder. Här får man något helt annat, en mer blandad upplevelse, vad gäller naturen, bergen, vattnet och fisket.

Efter den underbara middagen som serverades av husets kock, tar Kungsholmens Erik med oss en kort stund ut med båten på Bergviken. Michal tar en hel del foton på sjön, bergen och Kungsholmen, och talar om att bilderna ska läggas ut på deras egna hemsida, för marknadsföring i Polen. Mer bilder kommer tas imorgon.

Efter båtturen är det dax för våra nöjda polska gäster att gå till sängs. De berättar att de varit uppe sedan tre imorse och nu väntar en skön sömn på Kungsholmen.

Nu ser vi alla fram emot morgondagen och fisket efter gösen med Erik! /Stefan Barenfeld

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: