Hälsingland Turism är nominerade till Årets marknadsförare i Gävleborg 2011

Idag blev Hälsingland Turism nominerade till Årets marknadsförare i Gävleborg 2011, av Företagarna Gävleborg. Under 2011 har Hälsingland Turism arbetat intensivt med att bygga upp sin och sina drygt 200 delägares närvaro på webben och i sociala medier. Med det har framgångarna kommit.

Hälsingland Turism är en ekonomisk förening som startades år 2006 av ett gäng företagare inom turismen i Hälsingland. Olle Larsson driver Järvzoo och har suttit i styrelsen för Hälsingland Turism sedan start. Vad är det som gör Hälsingland Turism till årets marknadsförare i dina ögon Olle?

– Att vi aktivt har jobbat med helheten; utbildat företag i digital marknadsföring, jobbat med produktpaketering och bokningsbarhet på nätet, och fått ut produkterna på de nya digitala marknadsplatserna. Och allt det på väldigt kort tid!

Britta Blank driver Hälsingegården Blanks i Kalvhaga, och har även hon suttit i styrelsen sedan start. Vad säger du om den här nomineringen Britta?

– Oerhört glädjande och oerhört välförtjänt! Så hårt arbete som är nedlagt under de här åren för att lyfta Hälsingland, och så fantastiska resultat som gjorts på kort tid med små medel. Trots hårda vindar ibland har vår hängivna personal jobbat med stor entusiasm på både konventionella och okonventionella sätt. Jag har ju varit med från början, när vi hade några motgångsår. Att nu få se det lyfta så här är helt fantastiskt. En jätterolig resa att få ha varit med om. Jag är jättestolt!

På företagargalan Eldklotet den 21 april i Gävle, kommer priset till Årets marknadsförare i Gävleborg 2011 att delas ut. Arrangör för galan är Företagarna Gävleborg.

Annonser
Comments
6 Responses to “Hälsingland Turism är nominerade till Årets marknadsförare i Gävleborg 2011”
  1. Håll för öronen, Segrare: APPLÅÅÅDÅSKOOORRRRRRRRRRRR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  2. Tack så mycket Sven-Erik! Vi är så glada och stolta! 🙂

  3. Hejja på, härliga Hälsingar!!!

  4. Tack igen! 🙂 Vi var redan taggade för att jobba ännu hårdare för Hälsingland – och det här gjorde oss ännu mer motiverade.

  5. Bra jobbat! Lycka till på Galan!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: