På långfärdsskridskor vid hälsingekusten

Hälsingekusten, som om somrarna bjuder på långa stränder och havsbad förvandlas vintertid till ett paradis för de som gillar att åka långfärdsskridskor.

Vi fick in några vackra bilder från Anders Trolin med sällskap, från deras fantastiska tur på långfärdsskridskor utanför Hudiksvall i norra Hälsingland. Även den ofrälste blir sugen på att åka långfärdsskridskor när man ser de här stämningsfulla bilderna. Eller hur? (Klicka på bilderna för att se dem i full storlek.)

Vill du också glida fram över havet till fonden av blånande hälsingeberg?
Då kan vi tipsa om att Friluftsfrämjandet i Hudiksvall  ordnar turer på långfärdsskridskor för alla intresserade. Ring dem på telefon 0650-128 50 så får du aktuell information om turer och isläge – eller klicka här och läs mer om deras turer.

Boka boende nära isarna

Annonser
Comments
One Response to “På långfärdsskridskor vid hälsingekusten”
  1. … det blå Landskapet Hälsingland namnas så därför att hälsingebergen har en alldeles egen djupblå tindrande blåning, som ingen annanstans i Norden ses … Varför det är så, har ännu ingen givit en förklaring … Vackra är de, bergen och de buktande blå åsarna … Ja, hela landskapet är skönt, förvisso …

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: