Årets branschevent inom turism – därför ska du också vara med!

Den 29-30 september går turismeventet ”En Värdefull Dag – Position Vildmark” av stapeln i Järvsö. Två dagar som ska ge en vitamininjektion till vildmarksturismen i Hälsingland och Gästrikland. Arrangörer är Hälsingland Turism, Region Gävleborg, Destination Järvsö, Future Position X och GävleDala Designlab.

Fundera inte längre – ANMÄL DIG HÄR och NU!

LÄS MER   PROGRAM    ANMÄLAN

Här får du några BRA ANLEDNINGAR till att delta på ”En Värdefull Dag – Position Vildmark”:

 

             

Lena Andersson, Utvecklingsstrateg besöksnäringen, Region Gävleborg

”En Värdefull Dag är ett bra forum för turismnäringens företagare att träffas, hitta nya samarbetspartners och få inspel om det senaste som händer inom näringen – så anmäl dig idag!”

 

                

Johan P Bång, Verksamhetschef, Future Position X

”Vi kommer att ge flera värdefulla tips om hur turistföretagare kan tjäna mer pengar genom att tillämpa olika typer av positioneringsteknik i sin verksamhet.”

 

       

Mattias Tejne, Projektledare, GävleDala Designlab

”Vill du ha nöjdare besökare som betalar mer och som är dina bästa marknadsförare? Låt er inspireras av Britta Johnsson. Hon berättar om Treehotel och om resan från udda idé till en unik och exklusiv upplevelse. Treehotel har dessutom fått stor uppmärksamhet internationellt.”

 

    

Olle Fack, Projektledare och ordförande, Destination Järvsö

”Det är fantastiska talare som kommer! Man får en uppdatering av hur turismen ser ut de närmaste tio åren, med möjlighet att ställa frågor till den som gjort regeringens turismutredning. Vi får inspiration och ideér kring till exempel design på internationell marknad från Treehotel, och inblick i hur man framgångsrikt i Norge säljer vildmark, mörker och sten.

Sen är det ju att träffa andra i branschen – dels nya företag, dels att mötas i branschen, diskutera branschfrågor och skapa nya kontakter för att skapa nya affärer och paket. Välkommen att uppleva Järvsö!”

 

         

Maria Owén, Projektledare, Hälsingland Turism

”Missa inte den här chansen! Det kommer att bjudas på massor av energi och inspiration. Möten är viktigt överhuvudtaget – vi människor behöver lära känna varann för att kunna skapa framgång tillsammans. Allting ska gå så snabbt idag att man oftast inte tar sig tid att träffas. Det här är ett fantastiskt tillfälle att träffa branschkollegor och skapa fler och bättre affärer tillsammans. Välkommen!”

MER OM EVENTET   PROGRAM    ANMÄLAN

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: