Vi åker till Rike Per Guesthouse, Bergsjö

Efter bad och bastu på Hassela Ski Resort tog vi  bilen för att åka till Rike Per Guesthouse i Bergsjö. Vi hade blivit inbjudna på middag och övernattning på hotellet. Claudia Termond tog emot oss när vi anlände och visade oss till det vackra familjerum vi skulle få övernatta i. Ett hemtrevligt och smakfullt inrett rum med vackra, gammeldags möbler.

Vi vilade en stund på vårt rum och sedan var det dags för middag i den stora, fina matsalen. Claudia serverade en delikat middag bestående av färsk laxfilé med flera tillbehör bland annat potatis, vitvinssås, kokta och färska grönsaker. Hon var noga med att göra anpassningar efter vilka tillbehör som passade barnen, vilket gav middagen full pott även från dem. Till efterrätt bjöds chokladmousse eller glass och kaffe.

Efter avslutad middag blev vi guidade runt till några av hotellets övriga rum och sviter och de är alla unikt inredda. Överallt i hotellet finns stilrena, väl placerade inredningsdetaljer, som går i vitt och naturens färger. Hotellet har en personlig prägel, vilket ger det mer en känsla av att besöka ett hem, snarare än ett hotell. Man känner sig mycket välkommen och omhändertagen som gäst på Rike Per Guesthouse. Trötta och belåtna efter en dag full aktiviteter avslutade vi kvällen för en god natts sömn i vårt familjerum. / Jennie

Detta bildspel kräver JavaScript.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: